Are you interested in becoming a member?

The easiest place to become a member is right here! Fill in our membership form, when we have checked your info we will send you an e-mail confirming your membership – after we have done a little happy dance.

Online – membership form:

The membership can be canceled in writing at any time. It ends automatically when your family leaves the school.

Yes, I want to become a member:

One child - 62 €Two or more children - 80 €

(For legal reasons this has to be in German)
Gläubiger-Identifikationsnummer: DE89ZZZ00000262401
Mandatsreferenz:

SEPA-Lastschriftsmandat

Ich ermächtige den JFKS VEREIN Zahlungen von meinem Konto mittels Lastschrift einzuziehen. Zugleich weise ich mein Kreditinstitut an, die von dem JFKS VEREIN auf mein Konto gezogenen Lastschriften einzulösen.

Hinweis: Ich kann innerhalb von acht Wochen, beginnend mit dem Belastungsdatum, die Erstattung des belasteten Betrages verlangen. Es gelten dabei die mit meinem Kreditinstitut vereinbarten Bedingungen.

Der jährliche Beitrag kann bei unterjährigem Beitritt zwei Wochen nach Unterschrift des SEPA-Lastschriftmandats und regulär zum 31.10. eines Jahres eingezogen werden.

Yes, I want to pay by direct debit authorization: